Liikennöintiolosuhteet ja pysäkit ovat Helsingin katuverkossa usein muutoksessa ja ryhmän kanssa liikkuvan kuljettajan on ne hallittava mahdollisimman hyvin. Laivamatkustajat niin Länsisatamassa, Olympiaterminaalissa, Katajanokalla kuin ulkolaisia risteilymatkustajia vastaanottavassa Hernesaaressa ovat merkittävä asiakasryhmä bussiyrityksille, joten liikennöinti ja pysäköintiolosuhteet niissä vaativat tietoa ja osaamista kuljettajalta.

Bussialan Kehittämispalvelut Oy on hyväksyttänyt direktiivipäiväksi koulutusohjelman, jossa osa koulutuspäivästä voidaan toteuttaa bussissa tutustuen käytännössä satamiin ja keskeisiin bussiryhmien käyntikohteisiin Helsingissä.

Päivän käytännön vetämisestä vastaa Tilausajokuljettajat ry:n pitkäaikainen puheenjohtaja Timo Rinnekari, jolla on vahva käytännön kokemus myös Helsingin liikenteestä, kiertoajeluista ja ulkolaisten risteilymatkustajien kanssa toimimisesta yleensä.

LINKKI ohjelmaan

Järjestämme koulutuspäivän Helsingissä Linja-autoliiton koulutustiloissa.
Koulutuspäivän hinta on 150,00 + alv/henk. sisältäen oppimateriaalin. Trafin rekisteröitymismaksu on 17,00 euroa. Kokouspaketin hinta on 35,00/henk.

Ilmoittautumiset kristiina.manninen@lal.fi 1.4. mennessä